Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno fifa 13

PadrinoToJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, jako iż znudziło mi się ps3 (kurwa przegrałem 5 meczy z rzędu) poszukałem fife 13 na pc.

I znalazłem, bardzo tanio

http://www.mediaexpert.pl/katalog/gry-pc/gra-electronic-arts-fifa-13-pl,19149.html

Lecz mam 1 problem, ponieważ mój pro komputer jest we Włoszech, i teraz prowizorycznie mam innego kompa.

Mam zamiar na nim grać, lecz jak wróce do Włoch to będe mógł używać fife na innym kompie (chodzi mi bardziej o FUT) ?

Bo na ps3 jest tak, że kod na online działa tylko na jednej konsoli.

Na innej będzie pisać że kod jest już użyty.

Na pc jest tak samo, czy nie?

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Na pc wpisujesz kod tylko raz w origin i na każdym kompie możesz grać

... oczywiście ze grasz przez origin'a

Siemanko

robie

serwery

minecraft

na zamowienie

PW

Opublikowano

Nie polecam ci kupować fify już teraz , strasznie mało ludzi gra , tym bardziej na PC , kupiłem może 1-2 miesiące temu i teraz żałuje i nie gram.

I tak jak inni , trzeba tylko kod wpisać na origin i ci sie pobiera , ale nie wiem jak z wersją pudełkową bo kupywałem prosto z origin :)

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Nie polecam ci kupować fify już teraz , strasznie mało ludzi gra , tym bardziej na PC , kupiłem może 1-2 miesiące temu i teraz żałuje i nie gram.

I tak jak inni , trzeba tylko kod wpisać na origin i ci sie pobiera , ale nie wiem jak z wersją pudełkową bo kupywałem prosto z origin :)

Gadasz głupoty, nadal gra bardzo a to bardzo dużo osób w każdym trybie. FUT będziesz mógł używać ale za pierwszym logowaniem będziesz musiał podać odpowiedź na sekretne pytanie które ustalałeś przy rejestracji.

d28tGcM.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...